Despre MameIndependente.ro

Spread the love

Mameindependente.ro este prima platformă online de dezvoltare personală, educație financiară și reformare profesională pentru mămici. Totodată site-ul ofera posibilitatea de promovare online a mamelor antreprenor sau freelancer, în ideea de a inspira alte mămici aflate la început de drum și de a le oferi răspunsuri la întrebările cele mai frecvente cu privire la primii pași pe care îi pot urma în domeniul antreprenoriatului și la provocările pe care le pot întâmpina în momentul în care încep să lucreze pe cont propriu.

MAME INDEPENDENTE s-a născut ca răspuns la nevoia mamelor ca tine, care își doresc mai mult pentru ele și pentru copii lor, care își doresc independența financiară și a timpului, reușind să le obțină cu succes fie ca freelancer, fie prin intermediul unui business, fie desfășurând o activitate care să le aducă împlinire din punct de vedere personal și profesional.

Dacă ești mămica și simți că poți mai mult de atât, că meriți mai mult, că poți oferi ceva mai mult familiei tale, atunci te afli la locul potrivit. Visul tău, oricât de ambițios și măreț ar fi, își poate găsi îndeplinirea mai curand decât îți imaginezi. Se spune că mintea noastră este ca o parașută: funcționează și îți poate salva viața doar dacă este deschisă.

Proiectul vine în sprijinul mamelor ca tine, cu soluții și resurse utile, care să te ajute să atingi cu succes oricare dintre obiectivele de mai jos:

  • să te reprofilezi profesional;
  • să lucrezi de acasă;
  • să ai un venit extra;
  • să dezvolți o afacere nouă și de succes;
  • să dezvolți noi obiceiuri sănătoase care să te ajute în direcția obținerii independenței financiare dorite;
  • să te conectezi cu alte mame și să faci schimb de experiență;
  • să îți promovezi afacerea proprie și să poți crește prezența ta online.

Fiecare dintre noi merită să își aducă contribuția în aceasta lume minunată, să se bucure de cat mai mult timp de calitate alături de cei dragi, să trăiască experiențe remarcabile și să se înconjoare cu tot ce e mai bun.

“Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci. Ai curajul să iți asculți inima și intuiția. Ele stiu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat”

Steve Jobs

Pentru fiecare există un tren în care ne urcam. Dar dacă trenul către fericirea ta e o carieră de succes în propria ta afacere? Dacă acesta ar putea să te ducă la libertate, la a face ceea ce iubești cel mai mult și a nu fi limitat de reguli, șefi, bani, probleme? Dacă aceasta ar implica să faci ceea ce iubești în timp ce ai grijă de copiii tăi?

“Unul dintre marile secrete ale succesului este să te hotărăşti ce îţi place cel mai mult să faci şi apoi să găseşti o modalitate de a-ţi câştiga existenţa din acel lucru. Mulţi oameni abordează procesul în ordine inversă. Ei fac ce simt că trebuie să facă în scopul de a obţine timpul şi banii necesari pentru a realiza ce-şi doresc cu adevărat.”

Napoleon Hill

Dacă simți că rezonezi cu aceste lucruri, atunci bine ai venit! Cu siguranță vei primi de aici un plus valoare, vei pleca mai bogată, cu idei noi, mai multe cunoștiinte, mai mulți prieteni.
Meseria de părinte și implicit rolul de mamă pot fi îmbinate cu succes cu rolul de femeie, de antreprenor, de lider și multe alte roluri pe care ți le dorești în viața ta.

Ultimele postări de pe blog:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/lovethej/mameindependente.ro/wp-includes/functions.php on line 4350