Invitație la interviu pentru mamele independente – modele de bună practică

Spread the love

Unul dintre obiectivele proiectului mameintependente.ro este să ofere posibilitatea de promovare online gratuită a mamelor antreprenor. De aceea vreau să lansez o invitație tuturor celor care au reușit să dezvolte un business sau un proiect personal, indiferent că se ocupă de acesta part time sau full time.

Dacă ești o mamă antreprenor sau freelancer, este o ocazie perfectă de a promova ceea ce faci și totodată de a contribui la încurajarea altor mămici, arătându-le că se poate.

În acest sens voi începe să realizez o serie de interviuri, al căror scop va fi totodată să inspire mamele aflate la început de drum. Așteptarea de la acestea este să ofere răspunsuri la întrebările cele mai frecvente, cu privire la primii pași pe care îi poate urma o mămica în direcția antreprenoriatului, precum și provocările pe care le poate întâmpina în momentul în care începe să lucreze pe cont propriu.  

Vrem să cunoaștem povești reale și rezultate palpabile. Vrem să aflăm care sunt visurile care au stat la baza dezvoltării fiecărui business, care au fost cele mai mari provocări, cum arată rutina zilnică a unei mame independente, cum îmbină aceasta viața de familie și proiectele ei pentru a asigura un echilibru?

Povestea ta poate reprezenta o sămânță pozitivă pe care o plantezi; simplul fapt ca împărtășești o informație valoroasă poate face diferența pentru o altă mamă în a ieși dintr-un impas sau în a lua o decizie cu ceea ce va face mai departe.

Dacă vrei să participi la acest interviu, contactează-mă pentru a-ți trimite întrebările prestabilite.

Formular contact

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/lovethej/mameindependente.ro/wp-includes/functions.php on line 4350