Program de reformare profesională pentru mame – în industria turismului

Spread the love

Iubești să călătorești? Ți-ai dori mai multe vacanțe pentru tine și familia ta? Ți-ai dori pentru copiii tăi să cunoască lumea nu doar din carți ci experimentând cele mai frumoase călătorii?

Cum ar fi dacă ai avea șansa să câștigi un venit suplimentar făcând exact ceea ce iubești: să călătorești cu familia și să povestești despre experiențele tale din vacanțe?

Cum ar fi ca vacanțele și călătoriile în cele mai frumoase locuri din lume să fie produsul de bază al viitorului tau business? Cum ar fi ca acestea să devină baza unei surse interesante de venit pasiv, astfel încât să îți poți lua oricând liber de la job, fără să îți faci griji ca la final de lună nu vei mai fi platită?

Pasiunea ta pentru călătorii reprezintă ocazia cea mai potrivită să testezi industria turismului. Nu ai nevoie de pregătire și experiență specială în prealabil, ci doar de o dorință puternică de a învăța, de a fi deschisă la nou și de a urmări programele noastre de formare. În acest sens ai la dispoziție foarte multe materiale online sau audio, precum și posibilitatea de a de perfecționa participând la programe de formare live, în țară sau în străinătate. Totodată vei beneficia de susținerea permanentă a unui mentor care să te ghideze în activitate și vei face parte dintr-o echipă minunată care va fi alături de tine să te ajute acolo unde ai nevoie.

Completează formularul de mai jos pentru a intra in contact cu un Director de Program si pentru a primi mai multe detalii.

Formular contact - program reformare profesionala in turism


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/lovethej/mameindependente.ro/wp-includes/functions.php on line 4350