Program de reformare profesionala pentru mame – in industria turismului

Iubesti sa calatoresti? Ti-ai dori mai multe vacante pentru tine si familia ta? Ti-ai dori pentru copiii tai sa cunoasca lumea nu doar din carti ci experimentand cele mai frumoase calatorii?

Cum ar fi daca ai avea sansa sa castigi un venit suplimentar facand exact ceea ce iubesti: sa calatoresti cu familia si sa povestesti despre experientele tale din vacante?

Cum ar fi ca vacantele si calatoriile in cele mai frumoase locuri din lume sa fie produsul de baza al viitorului tau business? Cum ar fi ca acestea sa devina baza unei surse interesante de venit pasiv, astfel incat sa iti poti lua oricand liber de la job, fara sa iti faci griji ca la final de luna nu vei mai fi platita?

Pasiunea ta pentru calatorii reprezinta ocazia cea mai potrivita sa testezi industria turismului. Nu ai nevoie de pregatire si experienta speciala in prealabil, ci doar de o dorinta puternica de a invata, de a fi deschisa la nou si de a urmari programele noastre de formare. In acest sens ai la dispozitie foarte multe materiale online sau audio, precum si posibilitatea de a de perfectiona participand la programe de formare live, in tara sau in strainatate. Totodata vei beneficia de sustinerea permanenta a unui mentor care sa te ghideze in activitate si vei face parte dintr-o echipa minunata care va fi alaturi de tine sa te ajute acolo unde ai nevoie.

Completeaza formularul de mai jos pentru a intra in contact cu un Director de Program si pentru a primi mai multe detalii.

Formular contact - program reformare profesionala in turism